måndag 5 september 2011

Degdagens resultat

Jag tog det lugnt igår. I ungefär en timme efter Håkan och Ava åkt. Sen tänkte jag att det vore väldigt kul att flytta in barnsängen. Håkan skulle bli så förvånad då, för jag får egentligen inte bära tungt, men kände mig stärkt efter min vinst mot trapporna.

Före: något stökig datorhörna 


Efter: barnsäng med grenmobil och lapptäcke från moster 



Eftersom det vart så fint vart jag så inspirerad så jag städade stringhyllan, plockade bort allt skrot som stod och drällde här och var, bytte gardiner, hängde upp en tavla, ugglorna och elefantkroken också. Så nu börjar rummet ta form. Men jag vågade inte hänga upp alla änglar, grenen verkade lite skör efter ett halvår på balkongen. Bordet till storlarna tjänstgör som tillfällig datorförvaring i vardagsrummet, med en låg fåtölj till vart det faktiskt lite loungemysigt.





Vad Ava tyckte? Hon levde rövare i sängen så vi insåg att vi nog måste sänka den. Nu på morgonen när hon fick se ugglorna på väggen reagerade hon direkt och flinade och tittade intresserat.

2 kommentarer:

  1. Vid det där skrivbordet har jag suttit många, många timmar och inte gjort det jag borde. Nystart på det kanske! Vi bara måste slänga ut lampan bakom soffan. Och soffan. /höken

    SvaraRadera
  2. yes sir. ett steg i taget. soffan får gärna vara kvar ett tag så man kan hänga bekvämt därinne.

    SvaraRadera