måndag 26 september 2011

Anna på Grönkulla

Vi hade en spännande och rolig dag igår. Resan gick fint. Ava hade fullt sjå med att hålla kontakten med alla sina flirtisar på tåget dit samt försöka äta upp min frukostbulle och leka med min juice. Efter att vi jobbat upp en rejäl svettström av att baxa in hopfälld barnvagn i liten hiss bjöd fina Anna både på god kycklinggryta och nudlar samt ljummen, nybakt sockerkaka med glass. Mums

Ava slog till på stort och åt upp nästan en hel barnmatsbruk, detta har aldrig hänt, hon äter ungefär en fjärdedel annars. Hipp ska det vara.Vi tog en promenad i vackra Gröndal, fantastiskt fint, badplatser och mysiga fik stod som spön i backen. Till och med en cirkus med kameler på språng! Lillan somnade till slut in och sov på tvärbanan från Liljeholmen via byte till pendeln och ända till Solna. Också storartat för en liten tjej som annars vaknar när mamma talar i telefon. 

Ava har börjat med en flirtblinkning med båda ögonen, ungefär som när Phoebe tror hon kan styra TV:n genom att blinka. På tåget hem tog hon i så hon höll på att ramla ur min famn när hon försökte flirta med en kille som sov. Tänk att en sån där liten krabat berör nästan en hel tågvagn. Det vinkas, gullas, pratas och flirtas. Fascinerande. Och skoj!








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar