onsdag 14 september 2011

Barnvagn

Jag blir tokig. Det går runt i huvudet. Hur ska man smartast tänka kring köp av barnvagn? Vi vill ha en smidigare vagn än den vi har (som är skit tung och dessutom fortfarande tjänstgör som inomhusvagn med liggdelen). Vi kommer att försöka skaffa syskon till Lillan. När? Det vette katten och man vet ju inte om det funkar eller hur lång tid det tänker ta. Ska man då satsa på en utbyggbar vagn? Som kan bli syskonvagn? Eller enbart på en sittvagn? De flesta sittvagnar är duo-vagnar och har en liggdel och ev babyskydd till. Ska man då köpa en med rubbet? Men om vi använder den och ett syskon kommer så kan den ändå inte ligga i liggdel, för chassit är ju upptaget av sittvagnen. Om det inte blir ett syskon så har vi en onödigt stor vagn vid syskonvagn. Och tänk om syskonvagnen ändå inte funkar tillfresställande när det väl är dags?Hjääääääääälp!

Och så kostnadsbiten på det. Om vi ändå tänker lägga 2-3000 kr på en begagnad vagn ska vi inte köpa en ny för några tusenlappar till? Fast det är också pengar.

Pust.


De vi kollar på är (fast givetvis ingenting i lila)

Britax B-dual 


Britax b-smart 


Brio sing 



3 kommentarer:

  1. Jesus, kom ihåg att barn har sovit gött och överlevt sämre vagnar än vad som ens finns att få tag på idag...Köp för bövelen inte en NY vagn, då får jag ju skämmas! Ska du bidra till köphysterin och miljöförstöringen? Kolla upp en vagn på blocket sedan kan du väl fråga de du ska köpa den av hur de har använt den. Vidare finns det helbra saker att sätta PÅ vagnen för det äldre syskonet, både att stå och sitta på. Och sedan är det ju så att ni också kan sälja era vagnar och för de pengarna köpa en syskonvagn(när ni verkligen är i behov av det). Ja,så tycker jag. :)

    SvaraRadera
  2. det blir beggat, en vanlig ordinär sittvagn, framtiden kan man enbart sia om. vi utgår från dagsläget. hon vill sitta bra och vi vill spara våra ryggar. =)

    SvaraRadera