onsdag 1 februari 2012

Påskharen

2011-04-26    09:16:12
hemma igen.

det har varit påsk och vi har farit kringkring.

tor: sunnis
fre: rundvik
lör: sunnis
mån: märsta

Vi har firat påsk med kusinerna och tillhörande päron å mormor och mojsan samt firat caesar som blev 4 år på påskafton. dom är så fina mina syskonbarn och hotell moilanen var lika underbart som vanligt.

Vi var i rundvik på överraskningskalas för håkans morbror erik, som fyllde 80 år. Ava började protestera ungefär 30 sek efter att vi kommit in i lokalen. så det vart mest amning och vagnande för min och avas del. men håkan hann vara med lite grann.

ava satte dessutom rekord i att vara vaken i bil, en timme lyckades hon hålla sig vaken trots överhängande trötthet. somnade in för kvällen gjorde hon efter ca 30 min vagnande över tröskel. men då hade vi bråkat lite med henne också. som tex tagit in henne i festlokalen när hon somnat in. inte poppis.

det vart nog lite för mkt för henne för på påskaftons kvällen vart det livat värre.
mycket folk och farande.

den enda dagen vi bara tog det lugnt somnade hon in på min arm i hammocken och sov sedan på altanen i flera timmar.

stackars barn.

hon vart glad att återse sina barbisar när vi kom hem och somnade in själv utan ett pip igår kväll.

idag ska vi träffa barnläkaren för 2 månaders kontroll. det lär bli en del frågor om sömn.

just det! vi träffade ninas gosse, emil, som är 2 veckor äldre än ava. hans far kallar honom bulten och han är en stadig pjäs, jättefin! ava såg ut som en blyg viol i jämförelse.

det vart dock ingen tur ut till ava som vi tänkt. men vi har beslutat oss för att semestra längst höga kusten, jäklars vad vackert det är!





påskharen 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar