När Ava somnat dracks det bubblor och lagades nåt nytt. Så går det när man plötsligt har lunch, man hinner kolla in ett nytt recept och vin till det. Och det bästa av allt, det innehöll persilja, så jag fick handla ett sånt därnt härligt knippe som stack upp ur påsen. Har alltid tyckt att det ser så härligt ut. Det vart oxrullader fyllda med kantareller & bacon, pressad potatis och gräddsky. Det dracks ett fantastiskt gott rödvin, rekommenderas varmt, Periquita Rerserva 2008. Sen bakade jag en fransk kladdkaka som vart något väl kladdig. Eller tja, flytande är nog närmare sanningen. Men nåt På Spåret hanns inte med, det var för trevligt för TV.
söndag 4 december 2011
Fredag som förr
Efter jobbet i fredags gick jag ned på centrum och överraskningshandlade god mat & dryck, lite så där som förr i världen, och traskade hemåt med kassarna så fulla att armarna höll på att gå av. Hemma möttes jag upp av flera som hade fredagskänsla. Det poppades barnvisor på högsta volym och Ava stod och dansade i sin gåstol medan Håkan iförd pyjamasbrallor och tomteluva dammsög soffan. Ava gillar tydligen att dansa till dammsugaren. Det låg hur som helst fredag i luften.
När Ava somnat dracks det bubblor och lagades nåt nytt. Så går det när man plötsligt har lunch, man hinner kolla in ett nytt recept och vin till det. Och det bästa av allt, det innehöll persilja, så jag fick handla ett sånt därnt härligt knippe som stack upp ur påsen. Har alltid tyckt att det ser så härligt ut. Det vart oxrullader fyllda med kantareller & bacon, pressad potatis och gräddsky. Det dracks ett fantastiskt gott rödvin, rekommenderas varmt, Periquita Rerserva 2008. Sen bakade jag en fransk kladdkaka som vart något väl kladdig. Eller tja, flytande är nog närmare sanningen. Men nåt På Spåret hanns inte med, det var för trevligt för TV.
När Ava somnat dracks det bubblor och lagades nåt nytt. Så går det när man plötsligt har lunch, man hinner kolla in ett nytt recept och vin till det. Och det bästa av allt, det innehöll persilja, så jag fick handla ett sånt därnt härligt knippe som stack upp ur påsen. Har alltid tyckt att det ser så härligt ut. Det vart oxrullader fyllda med kantareller & bacon, pressad potatis och gräddsky. Det dracks ett fantastiskt gott rödvin, rekommenderas varmt, Periquita Rerserva 2008. Sen bakade jag en fransk kladdkaka som vart något väl kladdig. Eller tja, flytande är nog närmare sanningen. Men nåt På Spåret hanns inte med, det var för trevligt för TV.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar