fredag 11 november 2011

Galaxer i mina braxer

Brorsans bästa lax

Enkel vardagsmat som är snabb, riktig god och till och med känns lite lyxig. Dock helt onyttig. Om man inte fatclubbar (LCHF) och äter den med sallad istället för pasta.

1 bit lax, ojämna bitar funkar finfint
3 dl grädde
1 bit ädelost (typ kvibille)
dill

Skär laxen i små bitar, stek lätt i panna, häll på grädde och låt ädelsosten smälta. Rejält med dill på det och tjofs har du en läcker fiskrätt att servera på salldsbädd eller till din favoritpasta. Man kan även spara en bit av osten och smula direkt på tallriken sen. Mumma.







2 kommentarer:

  1. Fifan vad gott det låter. Det får bli lördagsmiddagen.

    SvaraRadera
  2. det är faktiskt galet gott. ava mumsade på bra hon oxå. gillar brie med. fint ska det va.

    SvaraRadera