i den lilla kan du ha fikonmarmelad! 250 g torkade fikon 2,5 dl rödvin 1 dl råsocker 75 g cashewnötter
Skär fikonen i små delar. Hacka cashewnötterna. Blanda ihop alla ingredienser och sjud 10 – 15 minuter. Förvara i en burk med tätslutande lock i kylen.
karameller! I glada färger. jag ska göra hårdakarameller i år efter ett recept jag hittade i någon tidning. Om de blir goda kanske du oxå kan göra. verkade väldigt enkelt. skulle tro att de kommer att smaka som polkagris.
Karamellerna vart hur goda som helst och var skita roliga att göra. Ska skicka över receptet så fort jag kommer ihåg. Vi hade pepparmynta i så de smakar polkagris, men man kan ju krydda med vad man vill...det bästa var att göra dem!
i den lilla kan du ha fikonmarmelad!
SvaraRadera250 g torkade fikon
2,5 dl rödvin
1 dl råsocker
75 g cashewnötter
Skär fikonen i små delar. Hacka cashewnötterna. Blanda ihop alla ingredienser och sjud 10 – 15 minuter. Förvara i en burk med tätslutande lock i kylen.
karameller! I glada färger. jag ska göra hårdakarameller i år efter ett recept jag hittade i någon tidning. Om de blir goda kanske du oxå kan göra. verkade väldigt enkelt. skulle tro att de kommer att smaka som polkagris.
SvaraRaderatoppen! tack för tips!
SvaraRaderaKaramellerna vart hur goda som helst och var skita roliga att göra. Ska skicka över receptet så fort jag kommer ihåg. Vi hade pepparmynta i så de smakar polkagris, men man kan ju krydda med vad man vill...det bästa var att göra dem!
SvaraRaderaåhhh kul! pyssel till helgen kanske?
SvaraRadera