torsdag 17 januari 2013

Aftonbön

Har varit en sväng till kyrkan idag. Köpte en kökslampa jag inte vet om vi kommer behålla och äntligen lite gardinskenor! Lampor och gardinstänger skulle vara fokus och vi kom som vanligt ut med allt annat, lite smått och lite gott. Sen höll jag på att somna på Bauhaus. Stående. Den lampa vi spanat in till badrummet visade sig vara dubbelt så dyr som vi trodde. Så nu är vi utan taklampa i badrummet igen. Vet inte om det var smart eller inte att låta bli att köpa en lampa för 2 000 kr till badrummet? Det lär väl visa sig. Det var uppenbarligen inte en must have. Nu har jag duschat och tänker krypa ned mellan lakanen med en kopp te och göra något jag inte gjort på en evighet. Läsa en bok.

A bientot!





KROBY Taklampa dubbel IKEA Skärmar av munblåst glas; varje skärm är unik. Justerbart avstånd mellan lamporna; anpassa efter t.ex. bordsskivans längd.
kökslampa?


den uteblivna badrumslampan (ångrar mig redan lite grann, jag ville ju ha en kristallkrona i badrummet)

3 kommentarer:

  1. Håller med föregående talare: Köp badrumslampan genast! Tänk när du ligger där i skumbadet med ett glas bubbel i handen, ja vad ska du titta på då?? Jo den gnistrande kristallen i taket! Saker som glittrar och gnistrar kan man inte få för mycket av.

    SvaraRadera
  2. Håller med! Lampan är för fin att motstå!

    SvaraRadera