måndag 13 januari 2014

...och så lite sol på det

 Så här såg det ut i söndags i pulkabacken, jättehärligt med snö och båda ungarna älskade snowracern! Det var en hel liten tomtearmé med folk som slöt upp och sprang i backen och drack kaffe och drog barnvagn. Myyysigt!


Så snöade det lite till igår kväll och så vaknade vi upp till ett riktigt härligt vinterland med sooool! Eller ja, tre timmar efter vi vaknat såg vi att det var sol, och solen gör ju all skillnad! Det var så vackert att jag brottade ungarna i overallerna två vändor. Det tar ungefär lika lång tid att ta sig ut som den tiden man kan vara ute med småknattar i tio minus. Men såå värt det! 


Juni gillar pulkan och sitter och hummar i takt med att den åker och sjunger, om man stannar, om än bara för någon sekund för att ta en bild, gallskriker hon, direkt. 



Första syskonåken! Oj vad kul det var! 


Det tog Juni ungefär tre sekunder under hennes första pulkfärd att lära sig äta snö. Här kryper hon alltså omkring i snön! Hon har tagit sig från lilla babypulkan själv, hon tyckte det var så kul att hon skrattade högt. Gullunge!


Sen fastnade hon. 

Vi hoppas på mer sol och vintervackra dagar. Folk som tyckte det var för sent för snö förstår jag mig inte på. Alls. Vem fan vill ha novemberäckelväder i januri och februari? Våren kommer ju lik förbannat inte förrän i mars. Näni, mer snö med sol åt folket!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar