fredag 4 april 2014

Torsdagstrött

Torsdagar brukar vara min tröttdag. Den tröttaste dagen i veckan. Så då fick det bli lite torsdagsmys i eftermiddagssolen för att lyfta andarna och orka. Herrn i huset är också rätt sliten efter sjukveckan. I natt har de dessutom hostat ikapp så idag får man vara låtsaspigg. Det brukar hjälpa att det är fredag.

4 kommentarer:

  1. Sa bara häromdagen att chokladbollar med karamellströssel är fasligt gott! :) Kan du be Ava baka sådana till midsommar? :)

    SvaraRadera
  2. Torsdagar brukar vara min tröttdag. Den tröttaste dagen i veckan. Så då fick det bli lite torsdagsmys i eftermiddagssolen för att lyfta andarna och orka. Herrn i huset är också rätt sliten efter sjukveckan. I natt har de dessutom hostat ikapp så idag får man vara låtsaspigg. Det brukar hjälpa att det är fredag.
    pakistani designer stitched suits
    buy stitched pakistani suits online

    SvaraRadera
  3. Jag fick diagnosen artros vid 69 år 2018 med flera misslyckade försök att komma i form igen, jag gav upp hoppet på grund av smärtorna och svullnaden i höften och lederna. I juni 2019 stötte jag på Dr.Azens namn i ett kommentarsfält där en dam vittnade om att Dr.Azen botade sin man från artros med växtbaserade kosttillskott. Jag kontaktade läkaren, han ställde några frågor till mig som jag svarade på och han försäkrade mig att hans örter kommer att bota mig permanent. Jag beställde hans protokoll och hans logistik var riktigt snabb och okomplicerad. Jag fick medicinen och applicerade den enligt läkarens anvisningar. På mindre än en månad började jag se förbättring och inom fyra månader var jag helt fri från artrit. Fram till nu har jag aldrig upplevt smärta någonstans runt min led eller höft. Du kan kontakta Dr.Azen via dr.azensacredtemple@gmail.com.com eller så kan du skriva till honom direkt på whatsapp med +2348133500051. Ett oväntat besök förändrade hela mitt liv för alltid tack vare Dr Azen Sacred Temple

    SvaraRadera